Grafisch design

Grafisch design

Content is
king, Design is queen. We bring them love.

Wat is jouw DNA? Een logo heb je nodig om eruit te springen. Een overtuigende visuele huisstijl zorgt ervoor dat je bedrijf of merk anders is dan anders. Beter nog, anders dan je concurrent. Een gepersonaliseerde huisstijl laat zien wat jou bedrijf echt is. Het gevolg? Meer verkoop, daar gaan we voor.

Logo en huisstijl

Een goede huisstijl is herkenbaar, tot in het kleinste detail. Een visuele identiteit blijft gangen. Waarom? Vertrouwen. Want vertrouwen doet kopen.

Rebranding

De tijd staat niet stil, zeker niet in het ondernemerslandschap. De omgeving verandert, de mensen veranderen, misschien verandert je verhaal zelfs. Om de klanten en potentiële klanten te blijven prikkelen is het noodzakelijk om een rebranding te doen op een gepaste tijd. Bij een rebranding toetsen we je naam, het logo en boodschap af aan de hedendaagse trends.

We stemmen af wat écht nodig is zodat je verkoop een boost krijgt. Door een straffe copy, sprekende kleuren en gestileerde visualisaties zorgen we dat alles klopt.

DRAG

Print

Met ons drukwerk loop je nergens een blauwtje. Naast het grafisch plaatje zorgt IDENTIQ ervoor dat het drukwerk er minstens even goed uitziet. Advies in het type papier, soort kaft of een verfijnde afwerking zijn een greep uit de mogelijkheden.

Klaar voor een
nieuw hoofdstuk?

Staat jouw logo & huisstijl helemaal op punt? Dan zetten we het in de markt. We kiezen de juiste kanalen om jouw bedrijf kenbaar te maken.

  Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

  Back To Top

  Elk verhaal start met briljante branding. Identiq zet jouw boodschap om in een helder verhaal. Laten we samenzitten voor jouw branding! Bel ons of vul ons formulier in. Tot snel!

  Social

  Social mediaplan

  Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek en kom te weten hoe we jouw social media kunnen upgraden.