Werkwijze

Werkwijze
werkwijze_1200_zwart_luisteren

Luisteren

In de eerste fase luisteren we graag naar jouw verhaal. In dit eerste afspraakje zijn er geen klamme handjes aanwezig, wel een focus om de marktvraag in beeld te brengen. Op basis van dit gesprek werken we een stappenplan en een tijdinschatting uit. Na het stappenplan werken we aan een prijsofferte met eerlijke & transparante tarieven. Geen addertjes onder het gras, what you see is what you get.

Concept

Het concept is het belangrijkste proces, hier worden alle ideeën uitgevoerd die uiteindelijk in mogelijke ontwerpen zullen veranderen. Pas wanneer jij tevreden bent over het concept gaan we over naar de invulling van tekst en foto’s. Details matters, zeker in deze fase.

werkwijze_1200_zwart_concept
werkwijze_1200_zwart_ontwerp

Ontwerp

In deze fase beginnen verschillende ontwerpen al zichtbaar te worden. Omdat het ontwerp er ‘Boenk Op’ moet zitten organiseren we één of meerdere feedbackmomenten. In’t echt of op afstand. Open communicatie is de troefkaart, zo wordt jouw bedrijf de hartenkoning.

Uitvoering

Na een taalcheck en een final ‘Go’ maken we de bestanden technisch klaar – voor druk of web. Ook al ligt jouw drukwerk bij de drukker, wij volgen het project kort op. Le moment de gloire is natuurlijk de oplevering. Gedrukte promotie waar jouw doelgroep warm van wordt of een online visual waar menig harten sneller van gaan slaan. 

werkwijze_1200_zwart_evaluatie
Back To Top

Elk verhaal start met briljante branding. Identiq zet jouw boodschap om in een helder verhaal. Laten we samenzitten voor jouw branding! Bel ons of vul ons formulier in. Tot snel!

Social

Social mediaplan

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek en kom te weten hoe we jouw social media kunnen upgraden.